Yhteistyössä parhaat kokonaisratkaisut elementtirakentamiseen

Luotettava ja nopea puuelementtitoimitus Sievi Elementiltä

Kohde: As Oy Kempeleen Vallin Puisto
Osoite: Linnavallintie, Kempele
Valmistumisvuosi: 2020
Tilaaja ja toteuttaja: Forentia Oy
Asuntoja: 9 erillisasuntoa

Forentia Oy:n rakennuttama As. Kempeleen Vallin Puisto on yhdeksän erillistalon kohde, jossa Sievi Element on toiminut puurakenteiden suunnittelijana ja elementtitoimittajana. Forentian rakennuttaja Tuomas Pelkonen on tyytyväinen yhteistyöhön Sievi Elementin kanssa. Elementtien tärkeimpinä hyötyinä hän pitää rakennusajan nopeutumista, hyvää ja tasaista laatua sekä kuivaketjun pitävyyttä.

 

Siitä se sitten lähti

Sievi Element toteutti As. Oy Kempeleen Vallin Puistoon puurakenteiden suunnittelun sekä kohteen puuelementit. Sievi Elementin elementtitoimitus käsitti kaikki seinärungot, ulkoverhoukset, autokatokset ja muut piharakennukset, kuten teknisen tilan ja jätekatoksen. Forentia pystyi luottamaan osaavaan suunnitteluun, toimituksen hyvään laatuun ja yhteistyön toimivuuteen, sillä Sievi Element ja Forentia ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin.

Olen voinut keskittyä omiin tehtäviini toiminnan aloittamiseen liittyen

Tehtaalla, lämpimissä tiloissa tehdyt As. Kempeleen Vallin Puiston asuntojen ja ulkorakennuksien elementit toimitettiin ja asennettiin ammattitaitoisesti säältä suojaan. Näin voitiin varmistua, etteivät rakenteet pääse kostumaan missään vaiheessa. Elementtitoimituksen ansiosta työmaan läpimenoaika saatiin lyhyemmäksi ja seuraaviin työvaiheisiin voitiin siirtyä nopeammassa aikataulussa.