Sievi Elementiltä saat kokonaispalvelun puuelementtirakentamiseen

Kattava elementtiratkaisujen kokonaispalvelu suunnittelusta asennukseen

Sievi Elementiltä saat kattavan kokonaispalvelun puuelementtirakentamiseen, suunnittelusta asennukseen. Kaiken lähtökohtana on taidolla tehty suunnittelu sekä vuosien saatossa parhaiten toimiviksi todetut ratkaisut.

 

Uusi tuotantokoneistomme ja tasokkaat rakennusmateriaalit varmistavat ensiluokkaisen ja tasaisen laadun. Sovittu aikataulu pitää ja kuivaketju säilyy ehjänä koko prosessin ajan.

 

Hintatasomme on erittäin kilpailukykyinen – kannattaa pyytää meiltä tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Sievi Element Kattava kokonaispalvelu

Suunnittelu

Kestävän rakentamisen perustana on huolella tehty suunnittelutyö. Palvelumme sisältää rakenne- ja elementtisuunnittelun.

Vakiodetaljiikkamme sisältää toimivat ratkaisut aina ulkoa puuvalmiiksi asti toimitettuna. Kokeneet suunnittelijamme voivat räätälöidä elementit toiveidesi mukaan.

Tuotanto

Meillä on käytössämme uusi tuotantokoneisto, joka takaa korkealuokkaiset ja tasalaatuiset elementit. Käytämme aina korkealaatuisia materiaaleja ja huolehdimme kuivaketjusta koko prosessin ajan, varastoinnista  ja tuotannosta työmaalle asti. Pysymme sovitussa aikataulussa ja toimituksemme tulevat työmaalle ajallaan.

Tutustu Sievi Elementiin yrityksenä

Kuljetus

Toimitamme elementit kapelliautoilla, jolloin elementit pysyvät kuivina ja vahingoittumattomina kuljetuksen ajan.

Asennus

Elementtien pystytys hoituu turvallisesti ammattitaitoisen urakoitsijaverkostomme avulla. Asennamme elementit nopeasti ja tehokkaasti.

Katso referenssejämme