Puuelementit

Elementit asennuksella vai ilman? Tarpeesi ratkaisee. Kokonaisratkaisussa toteutamme kaiken aina suunnittelusta asennukseen.

Rakentamisessa tilanteet ja tarpeet voivat muuttua nopeasti. Siksi ketterä ja mukautuva kumppani on rakentajan tärkein työkalu. Meiltä saat puuelementit juuri sellaisena, kuin ne kulloinkin tarvitset — ja huippupalvelun kaupan päälle!

Valmiusaste ja toimitussisältö räätälöidään toiveidenne mukaan.

Sievi Elements

Elementtituotannossa hyödynnämme Sievi Groupin kokemusta ja osaamista

Valmisosat ja seinäelementit valmistuvat tehokkaissa, kuivissa ja kontrolloiduissa tehdasolosuhteissa Sievissä.

Räätälöityjä korkealaatuisia puuelementtejä

Sievi Elementtejä hyödynnetään lukuisissa omakotitaloissa, rivitaloissa, luhtitaloissa, pienkerrostaloissa sekä hyvinvointitiloissa, hoivakodeissa ja päiväkodeissa.

Elementtituotantomme perustuu pitkään rakentamiskokemukseen, osaavaan suunnitteluun ja korkealaatuiseen toteutukseen. Sievi Elementiltä saat räätälöidyt ulkoseinäelementit, väliseinäelementit ja välipohjaelementit.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä helposti joko puhelimitse tai sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Soita meille

Onko sinulla kysymyksiä tai tarvitsetko lisätietoja? Soita meille, niin asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. Vastaamme mahdollisimman pian.

Lähetä viesti

Haluatko ottaa yhteyttä sähköpostitse? Voit lähettää meille viestin suoraan oheisella painikkeella, niin vastaamme sinulle pikaisesti.

Tutustu referensseihimme!