Yritys

Sievi Element on ammattirakentajan luotettava kumppani elementtiratkaisujen toteutuksissa. Teemme elementtiratkaisut, joilla saat projekteihisi nopeutta, kustannustehokkuutta ja korkeaa laatua.

Sievi Element on ammattirakentajan luotettava kumppani elementtiratkaisujen toteutuksissa. Teemme elementtiratkaisut, joilla saat projekteihisi nopeutta, kustannustehokkuutta ja korkeaa laatua.

Vahvuutemme ovat osaavat ammattilaiset ja pitkä suunnittelukokemus. Meillä on käytössämme uudenaikaiset 3D-suunnitteluohjelmat.  Korkealaatuisen ja tasaisen työnjäljen varmistaa uusi tuotantotehtamme ja tehokkaat tuotantolaitteet.

Teemme Sievin Hannunkankaan elementtitehtaallamme kaikki Sievi Groupin elementtiratkaisut. Vuosittain valmistamme elementtejä satoihin kohteisiin ympäri Suomen. Valikoimastamme löydät puurakenteiset elementit kattavasti ulko- ja väliseinistä aina päätykolmioihin, palokatkoihin ja välipohjiin asti.

66

Liikevaihto M€ (2019)

Sievi Element Oy kuuluu Sievi Group -konserniin. Hyödynnämme tuotannossamme koko konsernin osaamista. Olemme vakavarainen yritys, kanssamme on turvallista toimia.

120

Henkilökunta

Palvelemme asiakkaitamme alan parhaiden ammattilaisten voimin, koulutamme ja kehitämme tekijöidemme ammattitaitoa jatkuvasti. Konsernimme 120 ihmistä sekä sadat alihankkijamme tekevät päivittäin töitä laadukkaan ja kestävän rakentamisen sekä sen kehittämisen puolesta.

150

Rakennuskohteet (vuosittain)

Sievi Groupilla on vahva kokemus tuhansien kotien ja hyvinvointitilojen rakentamisesta. Sievi Elementin moderni tuotantolaitos palvelee koko konsernia. Käyttämämme materiaalit ovat korkealaatuisia ja tarkoin valittuja.

Puuelementtituotteet

Valikoimastamme löydät puurakenteiset elementit kattavasti ulko- ja väliseinistä aina päätykolmioihin, palokatkoihin ja välipohjiin asti.

Tutustu kokonaispalveluumme

Meiltä saat kattavan ja erittäin kustannustehokkaan kokonaispalvelun puuelementtirakentamiseen – suunnittelusta asennukseen.

Katso lisää referenssejä!