Välipohjaelementit

Välipohjaelementit, parveke-elementit ja luhtikäytäväelementit ammattirakentajille. Palvelemme joustavasti ja tarvittaessa räätälöimme elementit tarpeidesi mukaan. Elementtien valmiusastetta ja toimitussisältöä voidaan muokata.
Sievi Elementiltä saat ammattirakentajien käyttöön suunnitellut välipohjaelementit, parveke-elementit ja luhtikäytäväelementit. Toimitamme välipohjaelementtejä lähinnä asuntotuotannon, päiväkotien, koulujen, hyvinvointitilojen ja hoivakotien rakentajille.
Toteutamme osastoimattomia ja osastoituja välipohjaelementtejä. Meiltä saat välipohjat Posi-palkkirakenteisina tai LVL-palkkirakenteisina. Välipohjaelementtimme ovat vakioituja ratkaisuja, joita räätälöimme tarvittaessa. Esimerkiksi runkorakenteen, ääneneristyksen, palonkestävyyden, yläpinnan tai alapinnan verhouksen sekä valmiusasteen osalta meiltä on saatavissa erilaisia vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä helposti joko puhelimitse tai sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Soita meille

Onko sinulla kysymyksiä tai tarvitsetko lisätietoja? Soita meille, niin asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. Vastaamme mahdollisimman pian.

Lähetä viesti

Haluatko ottaa yhteyttä sähköpostitse? Voit lähettää meille viestin suoraan oheisella painikkeella, niin vastaamme sinulle pikaisesti.