Referenssit

Sievi Element asiakkaiden kokemana

Osaavaa suunnittelua ja vaativaakin asiakaskohtaista räätälöintiä. Kustannustehokkaita toteutuksia ja nopeutuneita työmaan läpimenoaikoja. Lue asiakkaidemme kokemuksia Sievi Elementin elementtitoimituksista ja palvelusta.

 

Tervetuloa tutustumaan asiakasreferensseihimme!

Joskus tilaamme asennuksella, toisinaan ilman

"Laadukkuus, turvallisuus ja yksilöllisyys on meille kunnia-asia, ja samat asiat vaikuttavat myös yhteistyökumppanin valitaan. Sievi Elementin palvelu on viimesen päälle ja hinnat kilpailukykyiset! Toimitus tuli työmaalle just oikeaan aikaan, niin kuin oli ennalta sovittu.", kertoo Eero Röhn, Eemeli Talot Oy.

Joustava kumppani ja hyvä hinnoittelu

"Sievi Elementiltä tilaaminen on ollut joustavaa ja kaikki on sujunut aika hyvin! Ja hinnoitteluun ollaan myös oltu tyytyväisiä, eihän sitä kauppaa muuten pääsisi tekemäänkään!", kertoo Tomi Riihiaho, Rakennus Riihiahot Oy.

Kiitettävää palvelua muuttuviin tarpeisiin

"Sievi Elementin kanssa kaikki on mennyt erittäin hyvin. Palvelulle, joustavuudelle ja yhteistyölle annan kiitettävän arvosanan! Myös hinta/laatusuhde oli erittäin kilpailukykyinen. On tärkeää, että meillä on ketterä kumppani, jonka elementit ja  toimitukset mukautuvat meidän tarpeisiin.", toteaa Samira Groupin toimitusjohtaja, Markku Huttunen.

Merkittävät aika- ja kustannushyödyt

"Puuelementtien käyttö oli tehokasta, ja saavutimme sillä merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Sievi Elementin kanssa kaikki sujui niin moitteettomasti, että neuvottelemme heidän kanssaan jo seuraavista kohteistamme", sanoo Finnish Home Constructions Oy:n (FH Rakentajat) työpäällikkö Olli Asikainen.

Nopeampi, selkeämpi ja turvallisempi työmaavaihe

"Kaikki toimi Sievi Elementin kanssa niin hienosti, että yhteistyö jatkuu varmasti myös tulevissa kohteissamme. Puuelementtien tilaus oli helppoa, ja ne tulivat työmaalle oikeaan aikaan, juuri niin kuin oli sovittu", sanoo toimitusjohtaja Mikko Bergholm BKV Kiinteistöt Oy:stä.

Kilpailukykyinen hinta ja huippuluokan palvelu

"Hinta ei ollut kaikista halvin, mutta se oli kilpailukykyinen ja palvelu oli huippuluokkaa! Saimme erillistalot ja paritalot nopeasti säältä suojaan, ja pääsimme itse jatkamaan siitä eteenpäin", kertoo Saneerauspalvelu K. Raiskio Oy:n toimitusjohtaja Kai Raiskio.

Kokonaispalvelulla suunnittelusta asennukseen

"Rakentamisen aikataulu oli tiukka. Sievi Elementin puuelementtien ansiosta rivitalokohde saatiin nopeasti ulkoapäin täysin valmiiksi", kertoo työnjohtaja Jarmo Julkunen Rakennusliike Olavi Järvinen Oy:stä.

Hinta ja palvelu ratkaisivat

"Meille on tärkeää saada rakennettava asuntokohde nopeasti ja laadukkaasti säältä suojaan. Lahden rivitalokohteemme puuelementit valmistettiin Sievi Elementin tehtaalla, josta ne toimitettiin oikea-aikaisesti meidän työmaalle", kertoo työnjohtaja Mika Hiltunen Rakennusliike Olavi Järvinen Oy:stä.

Luotettava ja nopea puuelementtitoimitus Sievi Elementiltä

”Olen tyytyväinen Sievi Elementin asiakaspalveluun ja saavuttamaamme lopputulokseen. Olemme tehneet avointa yhteistyötä ja asiat ovat sujuneet erinomaisesti. Muutoksetkin on saatu hoidettua aikataulun puitteissa”, kertoo Forentian rakennuttaja Tuomas Pelkonen.

Puuelementtien toimitus ja asennus sujui juuri siten, kun olimme suunnitelleet

"Sievi Elementin vahvuutena on nopea reagointi ja reilu yhteistyö”, toteaa Tenconin vastaava rakennusmestari Artem Danilov.