Referenssit

Sievi Element asiakkaiden kokemana

Osaavaa suunnittelua ja vaativaakin asiakaskohtaista räätälöintiä. Kustannustehokkaita toteutuksia ja nopeutuneita työmaan läpimenoaikoja. Lue asiakkaidemme kokemuksia Sievi Elementin elementtitoimituksista ja palvelusta.

 

Tervetuloa tutustumaan asiakasreferensseihimme!

Merkittävät aika- ja kustannushyödyt

"Puuelementtien käyttö oli tehokasta, ja saavutimme sillä merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Sievi Elementin kanssa kaikki sujui niin moitteettomasti, että neuvottelemme heidän kanssaan jo seuraavista kohteistamme", sanoo Finnish Home Constructions Oy:n (FH Rakentajat) työpäällikkö Olli Asikainen.

Nopeampi, selkeämpi ja turvallisempi työmaavaihe

"Kaikki toimi Sievi Elementin kanssa niin hienosti, että yhteistyö jatkuu varmasti myös tulevissa kohteissamme. Puuelementtien tilaus oli helppoa, ja ne tulivat työmaalle oikeaan aikaan, juuri niin kuin oli sovittu", sanoo toimitusjohtaja Mikko Bergholm BKV Kiinteistöt Oy:stä.

Kilpailukykyinen hinta ja huippuluokan palvelu

"Hinta ei ollut kaikista halvin, mutta se oli kilpailukykyinen ja palvelu oli huippuluokkaa! Saimme erillistalot ja paritalot nopeasti säältä suojaan, ja pääsimme itse jatkamaan siitä eteenpäin", kertoo Saneerauspalvelu K. Raiskio Oy:n toimitusjohtaja Kai Raiskio.

Kokonaispalvelulla suunnittelusta asennukseen

"Rakentamisen aikataulu oli tiukka. Sievi Elementin puuelementtien ansiosta rivitalokohde saatiin nopeasti ulkoapäin täysin valmiiksi", kertoo työnjohtaja Jarmo Julkunen Rakennusliike Olavi Järvinen Oy:stä.

Hinta ja palvelu ratkaisivat

"Meille on tärkeää saada rakennettava asuntokohde nopeasti ja laadukkaasti säältä suojaan. Lahden rivitalokohteemme puuelementit valmistettiin Sievi Elementin tehtaalla, josta ne toimitettiin oikea-aikaisesti meidän työmaalle", kertoo työnjohtaja Mika Hiltunen Rakennusliike Olavi Järvinen Oy:stä.

Luotettava ja nopea puuelementtitoimitus Sievi Elementiltä

”Olen tyytyväinen Sievi Elementin asiakaspalveluun ja saavuttamaamme lopputulokseen. Olemme tehneet avointa yhteistyötä ja asiat ovat sujuneet erinomaisesti. Muutoksetkin on saatu hoidettua aikataulun puitteissa”, kertoo Forentian rakennuttaja Tuomas Pelkonen.

Puuelementtien toimitus ja asennus sujui juuri siten, kun olimme suunnitelleet

"Sievi Elementin vahvuutena on nopea reagointi ja reilu yhteistyö”, toteaa Tenconin vastaava rakennusmestari Artem Danilov.