Referenssit

Sievi Element asiakkaiden kokemana

Osaavaa suunnittelua ja vaativaakin asiakaskohtaista räätälöintiä. Kustannustehokkaita toteutuksia ja nopeutuneita työmaan läpimenoaikoja. Lue asiakkaidemme kokemuksia Sievi Elementin elementtitoimituksista ja palvelusta.

 

Tervetuloa tutustumaan asiakasreferensseihimme!

Sievi Elementin myyjä ymmärtää tarpeemme

Hyvinkään rivitalokohteessa käytimme Sievi Elementin valmistamia elementtejä. Toimitusajat pitivät hyvin. Sievin myyjä ymmärtää hyvin meidän tarpeet, kertoo Jani Nieminen, toimitusjohtaja, Adeltek Oy.

Elementtien käyttö pienillä tonteilla tuo monia etuja

Espoon ja Helsingin pienillä tonteilla on jo käytännön syistä järkevää rakentaa elementeistä. Työmaavaiheesta tulee selkeämpi ja turvallisempi sekä saadaan rakennukset nopeasti säältä suojaan ja varmistetaan rakentamisen kuivaketju, sanoo Anna Junttila Costa, tuotantopäällikkö, Olas Group Oy.

Kaikki sujui hyvin heti ensimmäisellä kerralla

Tämä oli meille ensimmäinen kerta Sievi Elementin kanssa. Kaikki sujui kokonaisuudessaan hyvin ja pyydetään tarjousta taas seuraavassakin kohteessa, kertoo Mauno Kantola, työpäällikkö, Mesta Oy.

Seinäelementin 3d rakennemalli auttaa ennakoimaan

Jo useammassa meidän rakentamassa hoivakohteessa on käytetty Sievi Elementin seinäelementtejä. Korviin ei ole kantautunut minkäänlaista ongelmaa, kaikki on tullut sovitusti eikä laadusta ole tarvinnut koskaan reklamoida, sanoo Lassi Haaraniemi, projektipäällikkö, SSA Rakennus Oy.

Luottamus tuotteeseen on tärkeää

Materiaalit on tilattu asennettuna, koska on pyritty korkeaan valmiusasteeseen. Sievi Elementin aikataulu on pitänyt erinomaisesti materiaalien toimitusten ja asennusten suhteen. Myös hinta-laatusuhde on hyvä arvioi Markus Ylinen, Hallituksen puheenjohtaja, MMAI Oy.

Tutulle yhteyshenkilölle on mukava soittaa

Kaikki meni oikein hyvin tai oikeastaan ihan nappiin. Laatu on kohdillaan ja hinnat kilpailukykyiset ja pitävät. Ilman muuta soitan taas tutulle Sievi Elementin yhteyshenkilölle, kun seuraavaan kohteeseen tarvitaan elementit, vakuuttaa Samuli Pahkala, toimitusjohtaja, Rakennusliike Builtti Oy.

Hyvä kokemus tilata elementit valmiiksi asennettuna

Työkiireet ja vuodenaika vaikuttavat siihen, tilataanko kohteeseen pelkät elementit vai otetaanko niille myös asennus. Ollaan kyllä tyytyväisiä, kaikki meni ok ja hoitui sovittuna aikana. Kyllä sillä on merkitystä, että on tuttu kumppani arvioi Kim Närhi, toimitusjohtaja, Raktom Oy.

Tuttua laatua pitävään hintaan

Tuttu yhteistyökumppani lisää turvallisuutta ja minimoi riskejä. Saa asioida aina saman tutun henkilön kanssa ja tietää, mitä tulee saamaan. Sievi Elementiltä on tilattu seinäelementtejä jo useisiin omakotitalokohteisiin, kertoo Tomi Nuutinen, toimitusjohtaja, Talosi Yhtiöt Oy.

Joskus tilaamme asennuksella, toisinaan ilman

"Laadukkuus, turvallisuus ja yksilöllisyys on meille kunnia-asia, ja samat asiat vaikuttavat myös yhteistyökumppanin valitaan. Sievi Elementin palvelu on viimesen päälle ja hinnat kilpailukykyiset! Toimitus tuli työmaalle just oikeaan aikaan, niin kuin oli ennalta sovittu.", kertoo Eero Röhn, Eemeli Talot Oy.

Joustava kumppani ja hyvä hinnoittelu

"Sievi Elementiltä tilaaminen on ollut joustavaa ja kaikki on sujunut aika hyvin! Ja hinnoitteluun ollaan myös oltu tyytyväisiä, eihän sitä kauppaa muuten pääsisi tekemäänkään!", kertoo Tomi Riihiaho, Rakennus Riihiahot Oy.

Kiitettävää palvelua muuttuviin tarpeisiin

"Sievi Elementin kanssa kaikki on mennyt erittäin hyvin. Palvelulle, joustavuudelle ja yhteistyölle annan kiitettävän arvosanan! Myös hinta/laatusuhde oli erittäin kilpailukykyinen. On tärkeää, että meillä on ketterä kumppani, jonka elementit ja  toimitukset mukautuvat meidän tarpeisiin.", toteaa Samira Groupin toimitusjohtaja, Markku Huttunen.

Merkittävät aika- ja kustannushyödyt

"Puuelementtien käyttö oli tehokasta, ja saavutimme sillä merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Sievi Elementin kanssa kaikki sujui niin moitteettomasti, että neuvottelemme heidän kanssaan jo seuraavista kohteistamme", sanoo Finnish Home Constructions Oy:n (FH Rakentajat) työpäällikkö Olli Asikainen.

Nopeampi, selkeämpi ja turvallisempi työmaavaihe

"Kaikki toimi Sievi Elementin kanssa niin hienosti, että yhteistyö jatkuu varmasti myös tulevissa kohteissamme. Puuelementtien tilaus oli helppoa, ja ne tulivat työmaalle oikeaan aikaan, juuri niin kuin oli sovittu", sanoo toimitusjohtaja Mikko Bergholm BKV Kiinteistöt Oy:stä.

Kilpailukykyinen hinta ja huippuluokan palvelu

"Hinta ei ollut kaikista halvin, mutta se oli kilpailukykyinen ja palvelu oli huippuluokkaa! Saimme erillistalot ja paritalot nopeasti säältä suojaan, ja pääsimme itse jatkamaan siitä eteenpäin", kertoo Saneerauspalvelu K. Raiskio Oy:n toimitusjohtaja Kai Raiskio.

Kokonaispalvelulla suunnittelusta asennukseen

"Rakentamisen aikataulu oli tiukka. Sievi Elementin puuelementtien ansiosta rivitalokohde saatiin nopeasti ulkoapäin täysin valmiiksi", kertoo työnjohtaja Jarmo Julkunen Rakennusliike Olavi Järvinen Oy:stä.

Hinta ja palvelu ratkaisivat

"Meille on tärkeää saada rakennettava asuntokohde nopeasti ja laadukkaasti säältä suojaan. Lahden rivitalokohteemme puuelementit valmistettiin Sievi Elementin tehtaalla, josta ne toimitettiin oikea-aikaisesti meidän työmaalle", kertoo työnjohtaja Mika Hiltunen Rakennusliike Olavi Järvinen Oy:stä.

Luotettava ja nopea puuelementtitoimitus Sievi Elementiltä

”Olen tyytyväinen Sievi Elementin asiakaspalveluun ja saavuttamaamme lopputulokseen. Olemme tehneet avointa yhteistyötä ja asiat ovat sujuneet erinomaisesti. Muutoksetkin on saatu hoidettua aikataulun puitteissa”, kertoo Forentian rakennuttaja Tuomas Pelkonen.

Puuelementtien toimitus ja asennus sujui juuri siten, kun olimme suunnitelleet

"Sievi Elementin vahvuutena on nopea reagointi ja reilu yhteistyö”, toteaa Tenconin vastaava rakennusmestari Artem Danilov.