”Vahvuutena nopea reagointi ja reilu yhteistyö”

Puuelementtien toimitus ja asennus sujui juuri siten, kun olimme suunnitelleet

Kohde: As Oy Helsingin Pilotti, As Oy Helsingin Stuertti ja As Oy Helsingin Liidokki
Osoite: Pilvenpyörteentie, Helsinki
Valmistumisvuosi: syksy ja loppuvuosi 2020
Tilaaja ja toteuttaja: Tencon Oy

Kohteet:
Asunto Oy Helsingin Pilotti: 5 paritaloa (10 asuntoa)
Asunto Oy Helsingin Stuertti: 1 rivitalo (4 asuntoa) ja 1 luhtitalo (9 asuntoa)
Asunto Oy Helsingin Liidokki: 2 rivitaloa (9 asuntoa)

 

Tencon Oy:n toteuttaa Helsingin Malmille paritaloja, rivitaloja ja luhtitaloja kaikkiaan kolmeen asunto-osakeyhtiöön. Sievi Element on toimittanut puurakenteiset elementit kaikkiin näihin kohteisiin. Tenconin vastaava rakennusmestari Artem Danilov kehuu yhteistyötä Sievi Elementin kanssa erittäin sujuvaksi ja joustavaksi.

Avointa yhteistyötä

Sievi Element toteutti puuelementit Tenconin rakentamiin kohteisiin As. Oy Helsingin Pilottiin, As. Oy Helsingin Stuerttiin ja As. Oy Helsingin Liidokkiin.

”Olen todella tyytyväinen reiluun ja avoimeen yhteistyöhömme. Lisäksi Sievi Elementin luotettava tapa toimia saa minulta kiitosta”, sanoo Tenconin vastaava rakennusmestari Artem Danilov.

Elementtitoimitukset kolmeen asunto-osakeyhtiöön

Elementtitoimitukset kaikkiin kolmeen asunto-osakeyhtiöön käsittivät ulkoseinä- ja päätykolmioelementit, kantavat puupalkit ja -pilarit, ullakon palokatkoelementit, kattoristikot sekä ikkunat ulkoa puuosin valmiiksi asennettuina.

"Aikatauluja noudatettiin tarkasti ja muutoksiin reagoitiin välittömästi."

Säältä suojaan

Sievin tehtaalla, lämpimissä sisätiloissa tehdyt puuelementit toimitettiin ja asennettiin Sievi Elementin toimesta. Nostokalustosta tai muusta ei Tenconin tarvinnut huolehtia. Sääennusteita seurattiin tarkasti, jotta toimitukset voitiin ajoittaa sateettomiin ajankohtiin ja elementit saatiin turvallisesti säältä suojaan.

"Elementtien käyttö nopeutti meidän rakentamista ja vapautti kirvesmiestemme aikaa muihin rakennustöihin."

Kaikki sujui mallikkaasti

”Elementit on laadukkaasti tehty. Niiden toimituksessa ja asennuksessa kaikki sujui mallikkaasti. Emme joutuneet odottelemaan, sillä Sievi Element noudatti tarkasti sovittuja aikoja”, kertoo Artem Danilov.

Helsingin Malmille paritaloja, rivitaloja ja luhtitaloja kolmeen asunto-osakeyhtiöön

Tencon rakentaa Helsingin Malmille viisi paritaloa, luhtitalon sekä kolme rivitaloa. Asunnot ovat kaksikerroksisia. Yksi asunto-osakeyhtiöistä on asumisoikeuskohde ja kaksi puolihitas-kohdetta.

"Rauhallisesta pientaloalueesta on tullut lapsiperheiden keskuudessa erittäin suosittu."