Kattoelementit

Nopeaa ja kustannustehokasta rakentamista

Kun rakennusprojekteissa tarvitaan nopeutta ja kustannustehokkuutta, puurakenteiset kattoelementit ovat oivallinen valinta. Sievi Element -kattoelementit tarjoavat tämän lisäksi luotettavuutta ja monipuolisuutta erilaisiin käyttötarkoituksiin, olipa kyse sitten teollisuusrakennuksista, liikuntahalleista, liikerakennuksista tai julkisista rakennuksista.

Kattoelementtien kantava runko on rakennettu kestävistä LVL-palkeista, jotka takaavat vankan ja pitkäikäisen rakenteen. Katemateriaaliksi meiltä saat bitumikermi ratkaisun mikä antaa rakennuttajalle varman vaihtoehdon.

kattoelementti
kattoelementti

Kattoelementtien lämpöeritys räätälöidään käyttökohteen mukaan

Sievi Element -kattoelementit voivat olla joko täysin lämpöeristettyjä tai puolilämpimiä, joten ne soveltuvat erinomaisesti erilaisiin käyttökohteisiin ja ilmastovaatimuksiin. Elementtien valmistuksessa vesikate, lämmöneriste ja alapinnan verhous asennetaan tarkasti tehtaalla, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen ja nopean asennuksen työmaalla.

Alapinnassa käytetään pinnoitettua kipsilevyä tai akustointilevyä riippuen vaatimuksista. Nämä tekevät Sievi Element -kattoelementeistä monipuolisen ratkaisun erilaisiin rakennusprojekteihin.

Lämpimät kattoelementit

  • Kohteisiin, joissa U-arvovaatimus <= 0,09 W/Km2
  • Asuin-, toimisto ja hoivarakennukset

Puolilämpimät kattoelementit

  • Kohteisiin, joissa U-arvovaatimus <=0,14 W/Km2
  • Logistiikkahallit ym.

Kylmät kattoelementit

  • Kohteisiin, joissa ei ole eristysvaatimuksia
  • Kerrostalojen yläpohjat

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä helposti joko puhelimitse tai sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Soita meille

Onko sinulla kysymyksiä tai tarvitsetko lisätietoja? Soita meille, niin asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. Vastaamme mahdollisimman pian.

Lähetä viesti

Haluatko ottaa yhteyttä sähköpostitse? Voit lähettää meille viestin suoraan oheisella painikkeella, niin vastaamme sinulle pikaisesti.

 

Katso kaikki tuoteryhmämme: