Yhteistyössä parhaat kokonaisratkaisut elementtirakentamiseen

Luotettava ja nopea puuelementtitoimitus Sievi Elementiltä

Kohde: As Oy Kempeleen Vallin Puisto
Osoite: Linnavallintie, Kempele
Valmistumisvuosi: 2020
Tilaaja ja toteuttaja: Forentia Oy
Asuntoja: 9 erillisasuntoa

 

Forentia Oy:n rakennuttama As. Oy Kempeleen Vallin Puisto on yhdeksän erillistalon kohde, jossa Sievi Element on toiminut puurakenteiden suunnittelijana ja elementtitoimittajana. Forentian rakennuttaja Tuomas Pelkonen on tyytyväinen yhteistyöhön Sievi Elementin kanssa. Elementtien tärkeimpinä hyötyinä hän pitää rakennusajan nopeutumista, hyvää ja tasaista laatua sekä kuivaketjun pitävyyttä.

 

Luotettavaa yhteistyötä

Sievi Element toteutti As. Oy Kempeleen Vallin Puistoon puurakenteiden suunnittelun sekä kohteen puuelementit. Sievi Elementin elementtitoimitus käsitti kaikki seinärungot, ulkoverhoukset, autokatokset ja muut piharakennukset, kuten teknisen tilan ja jätekatoksen.

"Olemme tehneet yhteistyötä aiemminkin, ja pystyimme luottamaan Sievi Elementin osaavaan suunnitteluun, toimituksen hyvään laatuun ja yhteistyön toimivuuteen."

Työmaan läpimenoaika lyheni

Tehtaalla, lämpimissä tiloissa tehdyt As. Kempeleen Vallin Puiston asuntojen ja ulkorakennuksien elementit toimitettiin ja asennettiin ammattitaitoisesti säältä suojaan. Näin voitiin varmistua, etteivät rakenteet pääse kostumaan missään vaiheessa.

"Elementtitoimituksen ansiosta saimme työmaan läpimenoajan lyhyemmäksi ja pystyimme siirtymään työvaiheisiin nopeammassa aikataulussa."

Hyvä asiakaspalvelu ja onnistunut lopputulos

”Olen tyytyväinen Sievi Elementin asiakaspalveluun ja saavuttamaamme lopputulokseen. Olemme tehneet avointa yhteistyötä ja asiat ovat sujuneet erinomaisesti. Muutoksetkin on saatu hoidettua aikataulun puitteissa”, kertoo Forentian rakennuttaja Tuomas Pelkonen.

Modernia arkkitehtuuria ja käytännönläheisiä tilaratkaisuja

Yhdeksästä erillistalosta koostuva Vallin Puisto on Kempeleen Linnakankaalle rakennettava nykyaikainen kokonaisuus. Kohteessa yhdistyy moderni arkkitehtuuri, käytännönläheiset tilaratkaisut ja luonnonläheinen tunnelma. As. Oy Kempeleen Vallin Puiston on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Arkadi.

"As. Oy Kempeleen Vallin Puistossa asut helposti, hyvällä paikalla."