Referenssit

Toteutamme elementit omakotitaloihin, rivitaloihin, luhtitaloihin, pienkerrostaloihin sekä hyvinvointitiloihin, hoivakoteihin, päiväkoteihin ja kouluihin.

Tarjoamme osaavaa suunnittelua ja vaativaakin asiakaskohtaista räätälöintiä. Tältä sivulta löydät esittelyjä toteuttammistamme kohteista, ja pääset lukemaan asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä Sievi Elementin kanssa.

Voit selata kaikki referenssimme – tai valita oheisesta suodattimesta ne rakennustyypit, joista olet kiinnostunut. Kun löydät kiinnostavan kohteen, voit klikata sen kohdalta päästäksesi lukemaan projektista tarkemmin.

Suodata kohteita

Rakennustyyppi:
Lahden erillistalotyömaalla tilattiin Sievi Elementiltä valmiit elementit asennuksen kera.
SSA Rakennus Oy

Lassi Haaraniemi
Projektipäällikkö

ASIAKKAAMME SUOSITTELEE:

”Jo useammassa meidän rakentamassa hoivakohteessa on käytetty Sievi Elementin seinäelementtejä. Korviin ei ole kantautunut minkäänlaista ongelmaa, kaikki on tullut sovitusti eikä laadusta ole tarvinnut koskaan reklamoida.

Iso plussa on sekin, että saadaan seinäelementistä 3D-rakennemalli etukäteen pyöriteltäväksi. Se auttaa työmaan työnjohtajaa tekemään työsuunnittelua jo etukäteen. Sievi Element on pärjännyt hyvin kilpailutuksissa, vaikka kilpailu on kovaa. Sovittu hinta pitää.”