Kattoelementit

Nopeaa ja kustannustehokasta rakentamista

Kun rakennusprojekteissa tarvitaan nopeutta ja kustannustehokkuutta, puurakenteiset kattoelementit ovat oivallinen valinta. Sievi Element -kattoelementit tarjoavat tämän lisäksi luotettavuutta ja monipuolisuutta erilaisiin käyttötarkoituksiin, olipa kyse sitten teollisuusrakennuksista, liikuntahalleista, liikerakennuksista tai julkisista rakennuksista.

Kattoelementtien kantava runko on rakennettu kestävistä LVL-palkeista, jotka takaavat vankan ja pitkäikäisen rakenteen. Katemateriaaliksi meiltä saat bitumikermi ratkaisun mikä antaa rakennuttajalle varman vaihtoehdon.

 

 

 

 

Sievi Element -kattoelementit voivat olla joko täysin lämpöeristettyjä tai puolilämpimiä, joten ne soveltuvat erinomaisesti erilaisiin käyttökohteisiin ja ilmastovaatimuksiin. Elementtien valmistuksessa vesikate, lämmöneriste ja alapinnan verhous asennetaan tarkasti tehtaalla, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen ja nopean asennuksen työmaalla.

Alapinnassa käytetään pinnoitettua kipsilevyä tai akustointilevyä riippuen vaatimuksista. Nämä tekevät Sievi Element -kattoelementeistä monipuolisen ratkaisun erilaisiin rakennusprojekteihin.

Lämpimät kattoelementit

  • Kohteisiin, joissa U-arvovaatimus <= 0,09 W/Km2
  • Asuin-, toimisto ja hoivarakennukset


Puolilämpimät kattoelementit

  • Kohteisiin, joissa U-arvovaatimus <=0,14 W/Km2
  • Logistiikkahallit ym.


Kylmät kattoelementit

  • Kohteisiin, joissa ei ole eristysvaatimuksia
  • Kerrostalojen yläpohjat

"Kaikki toimi Sievi Elementin kanssa niin hienosti, että yhteistyö jatkuu varmasti myös tulevissa kohteissamme. Puuelementtien tilaus oli helppoa, ja ne tulivat työmaalle oikeaan aikaan, juuri niin kuin oli sovittu."