Referenssit

Toteutamme elementit omakotitaloihin, rivitaloihin, luhtitaloihin, pienkerrostaloihin sekä hyvinvointitiloihin, hoivakoteihin, päiväkoteihin ja kouluihin.

Tarjoamme osaavaa suunnittelua ja vaativaakin asiakaskohtaista räätälöintiä. Tältä sivulta löydät esittelyjä toteuttammistamme kohteista, ja pääset lukemaan asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä Sievi Elementin kanssa.

Voit selata kaikki referenssimme – tai valita oheisesta suodattimesta ne rakennustyypit, joista olet kiinnostunut. Kun löydät kiinnostavan kohteen, voit klikata sen kohdalta päästäksesi lukemaan projektista tarkemmin.

Suodata kohteita

Rakennustyyppi:
Luotettava ja nopea puuelementtitoimitus Sievi Elementiltä.
Sievi Element hoiti puuelementtien suunnittelun, kuljetuksen ja asennuksen.
Sievi Element suunnitteli, toimitti ja asensi puuelementit taloyhtiön kuuteen 2-kerroksiseen erillistaloon.
Mikkeliin rakennettiin 13 pientaloa käsittävä asuntokohde, jossa hyödynnettiin Sievi Elementin nykyaikaisia puuelementtejä.
Sievi Element toimitti ja asensi seinäelementit useisiin omakotitaloihin – täsmällisesti ja ammattitaidolla.
Sievi Element toimitti asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt seinäelementit useaan omakotitaloon.
Sievi Element suunnittelee ja räätälöi omakotitalojen puuelementit. Toimitamme elementit työmaalle sovitusti – tarvittaessa asennuksen kera.
Lahden erillistalotyömaalla tilattiin Sievi Elementiltä valmiit elementit asennuksen kera.
Sievi Elementiltä tilattiin puuelementit kahteen paritaloon ja omakotitaloon. Palvelumme sisälsi elementtien toimituksen ja asennuksen kohteisiin.
Espoon ja Helsingin pienille tonteilla valittiin käytännön syistä Sievi Elementin puuelementit, jotta rakentamisesta saatiin sujuvaa, selkeää ja turvallista.
SSA Rakennus Oy

Lassi Haaraniemi
Projektipäällikkö

ASIAKKAAMME SUOSITTELEE:

”Jo useammassa meidän rakentamassa hoivakohteessa on käytetty Sievi Elementin seinäelementtejä. Korviin ei ole kantautunut minkäänlaista ongelmaa, kaikki on tullut sovitusti eikä laadusta ole tarvinnut koskaan reklamoida.

Iso plussa on sekin, että saadaan seinäelementistä 3D-rakennemalli etukäteen pyöriteltäväksi. Se auttaa työmaan työnjohtajaa tekemään työsuunnittelua jo etukäteen. Sievi Element on pärjännyt hyvin kilpailutuksissa, vaikka kilpailu on kovaa. Sovittu hinta pitää.”