Referenssit

Toteutamme elementit omakotitaloihin, rivitaloihin, luhtitaloihin, pienkerrostaloihin sekä hyvinvointitiloihin, hoivakoteihin, päiväkoteihin ja kouluihin.

Tarjoamme osaavaa suunnittelua ja vaativaakin asiakaskohtaista räätälöintiä. Tältä sivulta löydät esittelyjä toteuttammistamme kohteista, ja pääset lukemaan asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä Sievi Elementin kanssa.

Voit selata kaikki referenssimme – tai valita oheisesta suodattimesta ne rakennustyypit, joista olet kiinnostunut. Kun löydät kiinnostavan kohteen, voit klikata sen kohdalta päästäksesi lukemaan projektista tarkemmin.

Suodata kohteita

Rakennustyyppi:
Sievi Elements toimitti puurakenteiset elementit kolmeen asunto-osakeyhtiöön.
Lahden rivitalokohteen puuelementit valmistettiin Sievi Elementin tehtaalla, josta ne toimitettiin työmaalle. Palveluun kuului myös asennus.
Rivitalokohde Hollolassa toteutettiin Sievi Elementin kokonaispalvelulla, joten kaikki hoitui elementtien suunnittelusta aina asennukseen saakka.
Sievi Element hoiti puuelementtien suunnittelun, kuljetuksen ja asennuksen.
Lahden erillistalotyömaalla tilattiin Sievi Elementiltä valmiit elementit asennuksen kera.
Sievi Element toimitti ja asensi elementit Kärsämäen rivitalokohteeseen.
Sievi Elementiltä tilattiin puuelementit kahteen paritaloon ja omakotitaloon. Palvelumme sisälsi elementtien toimituksen ja asennuksen kohteisiin.
Espoon rivitalokohteeseen valittiin Sievi Elementin puuelementit. Palveluun valittiin myös elementtien asennus – tämä helpotti asiakkaan urakkaa merkittävästi.
Espoon ja Helsingin pienille tonteilla valittiin käytännön syistä Sievi Elementin puuelementit, jotta rakentamisesta saatiin sujuvaa, selkeää ja turvallista.
Hyvinkään rivitalokohteessa käytettiin Sievi Elementin valmistamia elementtejä.
SSA Rakennus Oy

Lassi Haaraniemi
Projektipäällikkö

ASIAKKAAMME SUOSITTELEE:

”Jo useammassa meidän rakentamassa hoivakohteessa on käytetty Sievi Elementin seinäelementtejä. Korviin ei ole kantautunut minkäänlaista ongelmaa, kaikki on tullut sovitusti eikä laadusta ole tarvinnut koskaan reklamoida.

Iso plussa on sekin, että saadaan seinäelementistä 3D-rakennemalli etukäteen pyöriteltäväksi. Se auttaa työmaan työnjohtajaa tekemään työsuunnittelua jo etukäteen. Sievi Element on pärjännyt hyvin kilpailutuksissa, vaikka kilpailu on kovaa. Sovittu hinta pitää.”